Dijana

Lastnica trgovine

Zgodba o trgovini Sedem, butik s konceptom se je začela pisati leta 2019, natančneje v manjši trgovini tik ob glavnem trgu v Šoštanju, čeprav se je sama ideja o odprtju trgovine rodila že pred nekaj leti.

 

V tem kratkem času smo svoje storitve razširili in se preselili v kletno etažo Nakupovalnega centra Velenje v samem središču mesta.
Z letom 2021 je padla odločitev, da nadgradimo naš koncept poslovanja in dvignemo naše delovanje še na višji nivo ter kot prvi v Sloveniji ustvarimo “showroom”. Našo zgodbo smo preselili na novo ekskluzivno in bolj intimno lokacijo na Foitovo 10 v Velenju, kjer svoje cenjene stranke razvajamo z unikatnimi kosi in strokovnim svetovanjem.

 

Naše vodilo je zadovoljna stranka, ki trgovino zapusti notranje izpopolnjena in se k nam z veseljem vrača. V našem butiku se lahko stranka uredi od pet do glave, saj nudimo izdelke za prav vse priložnosti, dodano vrednost pa zagotovo predstavlja t. i. šminkerski kotiček.
Za vas prirejamo razne dogodke v povezavi s stilskim svetovanjem, nudimo ekskluzivne predstavitve kolekcij, pomagamo urediti vašo garderobo, organiziramo šoping s prijateljicami in mnogo več.

 

Sama pa sem izjemno ponosna, da se skupnost istomislečih žensk povečuje in da se v samem delovanju trgovine prepozna energija, ljubezen in srčnost, s katero zgodba raste in se razvija iz dneva v dan.

 

Vabim Vas, da se naročite na naše novičke, preko katerih Vas bom obveščala o posebnih ugodnostih in prihajajočih dogodkih.
Postanite tudi Vi del te lepe, čarobne zgodbe.

 

Lepo Vas pozdravljam, Dijana Bećirović
FIZIČNA TRGOVINA

Cesta Františka Foita 10, 3320 Velenje

SPLOŠNE INFORMACIJE

Pišite nam na [email protected]